Future Cupin päätösviikonloppu Levillä

Future Cup jatkui Levillä 30-31.8.2013 sarjan päättävillä kahdella osakilpailulla. Reitti oli 2530 metriä pitkä ja kierteli Levin keskustassa koostuen pyörätieosuuksista sekä maantieosuuksista. Matkalla oli myös kolme jalankulkutunnelin läpiajoa.

Perjantaina aloitettiin kisaamaan klo 16 ja lauantaina klo 12. Keli suosi molempina päivinä kilpailua.

Perjantaina ensimmäisen kierroksen jälkeen Hannu oli sijalla 2. -Ekalla kierroksella oli ongelmia ohjauksen kanssa, ohjaus oli tosi jäykkä ja ajaminen oli hankalaa. Vika oli lopuksi yksinkertainen, ohjaustehostimessa oli liian vähän öljyä, myös pyörän kulmat olivat pielessä. Sijoitus oli kumminkin hyvä ja huolto sai tauolla auton kuntoon, Hannu kommentoi ennen toista kierrosta.

Toinen kierros tuli miltei täydellisesti ja aika paranikin 2,75 sekuntia joka oikeutti kilpailun voittoon, 1,33 sekunnin erolla seuraaviin. -Toinen kierros tuli todella puhtaasti, auto pelasi hienosti. Viikolla asennettu lähtöjärjestelmä toimi hyvin, kiitokset Asko Kososelle. Vaikka auringon laskun jälkeen keli jäähtyi, sain parannettu aikaa yllättävän paljon, kertoi erittäin tyytyväinen Hannu kilpailun jälkeen. Tästä on hyvä jatkaa huomiseen kisaan.

Perjantain tulokset: http://www.oopsware.org/Sprint813/LeviSpr3008res.htm

Lauantaina ensimmäisen kierroksen jälkeen Hannu oli toisena. -Ajo oli perusvarmaa ajoa, auto toimi jälleen hienosti. Mutta tiukkaa on, täytyis parantaa vielä toiselle kierrokselle ja yrittää voittaa koko kisa, jotta nousisi kokonaiskilpailussa kolmanneksi, mietti Hannu tauolla.

Toisella kierroksella aika paranikin, mutta sijoitus pysyi toisena. -Toisella kierroksella yritin puristaa, mutta tänään se riitti vain kakkossijaan 0,22 sekuntia voittajalle jääneenä. Kärjessä on tosi tasaista sillä neljä äijää oli 0,56 sekunnin sisällä.  Kausi alkoi nihkeästi, mutta loppukautta kohden vauhti parani ja sijoituskin nousi loppupisteissä neljänneksi, jutteli Hannu hieman pettyneenä päätöskisan jälkeen.

Lauantain tulokset: http://www.oopsware.org/Sprint813/LeviSpr3108res.htm

Lopullinen sarjatilanne: http://www.futurecup.fi/future-tulokset2013.pdf

Incarit molemmista kisoista lisätty videoihin.

Huom! TV lähetykset kisoista MTV3 Maxilla Levi 1 torstaina 12.9.2013 klo 21.00 ja Levi 2 torstaina 19.9.2013 klo 21.30.

Mäki-Ikola Motorsport kiittää kaikkia yhteistyökumppaneitaan ja mukana olleita kaudesta 2013!

 

 

Hannulla mahtava kisaviikonloppu Oulussa

Oulun Future Cup 7. ja 8. osakilpailut ajettiin 27-28.7.2013 Kiimingin yrityspuistossa. Lauantaina ajettiin viime vuodelta jo tutuksi tullut reitti, jolla oli pituutta 2420 m. Sunnuntaiksi reittiä oli muutettu alkuosuudeltaan, loppuosan kierrellessä osaksi lauantain reittiä ja pituutta sillä oli 2610 m.

Lauantain kisa saatiin ajaa aurinkoisessa säässä lämpötilan ollessa jopa +31 astetta, joka aiheutti haastetta niin kilpailijoille kuin autoillekin. Ensimmäiselle kierrokselle Hannu kellotti pohja ajan. Toisella kierroksella aika parani sekunnin ja Hannu oli ainoa 1,50 alittaja. Näin Hannulle kauden ensimmäinen Future sarjan osakilpailu voitto. -Nyt on mahtava fiilis, koska kauden ensimmäinen voitto sarjassa on tosi asia. Ensimmäinen kierros tuli puhtaasti ja auto pelasi mainiosti. Toisella kierroksella yritin vielä puristaa ja se riitti sekunnin parannukseen. Nostimme hieman auton korkeutta (Lindelin Tomin vinkistä, kiitos siitä) ja alla oli uudet renkaat. Kaikki on niin pienestä kiinni, Hannu jutteli tyytyväisenä.

Lauantain tulokset: http://www.oopsware.org/Sprint713bbb/LakSpr2707res.htm 

Sunnuntaina helle jatkui, vaikka yöllä satoikin jonkin verran. Reittiä oli siis muutettu lauantaista ja se oli nopeampaa. Ensimmäisen kierroksen jälkeen Hannu oli toisena 2,88 sekuntia kärkiajasta. Toisella kierroksella Hannu paransi aikaansa jälleen sekunnin ja se riitti yleiskilpailun toiseen sijaan. -Reitin alku oli tosi nopeaa ja siinä tuli pari virhettä ensimmäisellä kierroksella. Toinen kierros tuli omasta mielestä hyvin ja se riitti tänään kakkos sijaan, kertoi tyytyväinen Hannu kisan jälkeen.

Hannu on 8/10 osakilpailun jälkeen sijalla 6 nelivetocupissa. Sarjan päätösosakilpailut kaasutellaan Levillä 30-31.8.2013.

Sunnuntain tulokset: http://www.oopsware.org/Sprint713bbb/LakSpr2807res.htm

Sarjatilanne 8/10 osakilpailun jälkeen: http://www.futurerallisprint.com/future-tulokset2013.pdf 

Incarit molemmista kisoista lisätty videoihin

Huom! TV lähetykset kisoista MTV3 Maxilla Oulu 1 torstaina 8.8.2013 klo 21.00 ja Oulu 2 torstaina 15.8.2013 klo 21.00.

 

Happy Beach asfalttisprint

13.7.2013 Hannu kävi ajamassa Happy Beach asfalttisprintin Vaalassa, Oulujärven rannalla. Radalla oli pituutta 3300 m ja se kierteli karavaani alueella.

Ensimmäisellä kierroksella satoi vettä ja rata oli paikoin todella liukas. Luottoa autoon ei löytynyt ja sijoitus oli 5.

Toiselle kierrokselle rata kuivui, mutta paikka paikoin oli vielä kosteaa. Aika parani lähes 13 sekuntia ja se oikeutti kilpailun toiseen sijaan. -Sade pilasi ensimmäisen kierroksen ajon. Oli todella liukasta ja pari kertaa auto meinasi lähteä lapasesta. Toisella kierroksella radalla oli vielä märkiä paikkoja, mutta ajollisesti ok. Varmaa ajoa, ei hulluttelua, Hannu kertasi kilpailun jälkeen.

Tulokset: http://www.oopsware.org/Sprint713/HappySpr1307res.htm 

Incar lisätty videoihin

 

Future Cup jatkui Vanajanlinnassa kahdella osakilpailulla

28-29.6.2013 ajettiin Future Cupin  5. ja 6. osakilpailut Hämeenlinnassa Vanajanlinnan upeissa maisemissa. Reitti oli n. 2,4 km pitkä ja perjantain kisa alkoi klo 17.00 ja lauantaina klo 14.00.

Perjantain osakilpailu ajettiin hienossa säässä, mutta järjestelyt ontuivat pahan kerran. Kilpailun alku myöhästyi puolella tunnilla, koska rataa ei saatu ajoissa merkattua. Myös shikaanit ja paalit aiheuttivat ongelmia sekä kilpailijoille että järjestäjille. Ohjaaja kokouksessa ilmoitettiin, että niiden hipaisusta/kosketuksesta seuraa hylkäys. Hylkäysten saldo perjantailta olikin yli 40 kappaletta. Kuitenkin kilpailun jälkeen hylkäykset yllättäen peruttiin, joka aiheutti kiivasta keskustelua kilpailijoiden ja järjestäjien kesken. Oliko päätös perumisesta oikea, siitä voi jokainen vetää omat johtopäätöksensä.

Hannu ajoi ensimmäiselle kierrokselle 4. nopeimman ajan, mutta joutui myöhemmin hylätyksi osuttuaan lievästi hidasteen tukijalkaan. - Vähän varovaista oli eka kierros ja näköjään tuli siitä lievästä osumasta hylkäys. Täytyy koittaa kierrellä shikaanit varovaisemmin toisella kieroksella, Hannu jutteli tauolla.

Toisella kierroksella Hannu ajoi tarkasti shikaaneja ja paaleja väistellen ja kellotti neljänteen sijaan oikeuttavan ajan. - Fiilis oli toiselle kierrokselle jo vähän kateissa, koska lukuisten katkojen vuoksi kilpauilu venyi yli neljään ja puoleen tuntiin. Ajollisesti ihan ok, summasi Hannu pitkän päivän päätteeksi. 

Tulokset:  http://www.oopsware.org/Sprint613bbb/VanaSpr2806res.htm  

Incar lisätty videoihin

Lauantaina aamu valkeni sateisena. Ohjaaja kokouksessa järjestäjä ilmoitti muuttavansa kantaansa shikaaneihin/paaleihin osumisesta, nyt selvästä törmäyksestä seuraisi hylkäys.  Jälleen kisan alku viivästyi n. puolella tunnilla järjestäjien hakiessa shikaaneille oikeaa paikkaa. Myös reitti oli erittäin liukas ja haastava koko päivän jatkuneiden sadekuurojen vuoksi. Tästä johtuen useat ulosajot pitkittivät kisaa.

Ensimmäisen kierroksen jälkeen Hannu oli 8. - Vaihdettiin kuviorenkaat ensimmäiselle kierrokselle alle, koska rata oli märkä. Renkaat tuntuivat kuitenkin tosi liukkailta enkä saanut autoon luottoa. Jostain pitäisi vauhtia löytyä toiselle kierrokselle lisää, Hannu mietti tauolla.

Toiselle kierrokselle Hannu kellotti n. 2 sekuntia paremman ajan, mutta se ei parantanut sijoitusta ja näin ollen kauden huonoin sijoitus oli tosi asia. - Vaikka keli kuivuikin jonkin verran ei vauhtini riittänyt tänään tämän parempaan. Tämän kisan haluan unohtaa sekä ajollisesti että muutenkin, Hannu harmitteli kilpailun jälkeen.

Tulokset: http://www.oopsware.org/Sprint613bbb/VanaSpr2906res.htm

Incar lisätty videoihin

Sarjatilanne 6/10 osakilpailun jälkeen http://www.futurecup.fi/future-tulokset2013.pdf 

Huom! TV lähetykset kisoista MTV3 Maxilla Vanaja 1 torstaina 11.7.2013 klo 21.00 ja Vanaja 2 torstaina 18.7.2013 klo 21.00

 

Juhannusaattona voitto Iso-Syötteeltä

Juhannusaattona 21.6.2013 tiimi kävi Pudasjärven Iso-Syötteellä ajamassa Iso-Syöte Mäkiajot asfalttisprintin. Kilpailun lähtö sijaitsi tunturin juurella ja maali huipulla. Reitillä oli pituutta n. 2300 m ja korkeuseroa n. 175 m.

Poikkeuksena muihin kilpailuihin verrattuna torstaina oli harjoitusajot, jolloin oli mahdollisuus testiajoon. Torstain harjoitusajot saatiin ajaa auringon paisteessa ja kuivalla asfaltilla. Harjoitusajojen päätyttyä taivas repesi ja koko seuraavan yön ja perjantai aamun satoi vettä.

Ensimmäinen kierros ajettiin sateen kastelemalla radalla joka tuotti monelle ongelmia. Myös Hannu oli ongelmissa mutta ei sateen vuoksi. Ensimmäisen kierroksen ajo päättyi muutaman mutkan jälkeen, kun auton konepelti nousi pystyyn ja näkyvyys katosi ja edessä oli keskeytys. - Eipä ole näinkään ennen käyny, mutta tulipa tämäkin koettua. Onneksi paikka oli hidas ja sain ajettua auton sivuun eikä tullut mitään vaurioita, Hannu kommentoi varikolla.

Toiselle kierrokselle keli kuivui ja Hannu tykitti pohjat. Näin Iso-Syötteen voitto matkasi Pohjanmaalle. -Alaosa reitistä oli vielä hieman liukas sateen jäljiltä, mutta muuten reitti oli kuiva. Tämä on hienoimpia ratoja mitä Suomesta löytyy. Vielä kun muistimme laittaa konepellin kunnolla kiinni  oli lopputulos erinomainen, kertoi Hannu kilpailun jälkeen.

Tulokset: http://www.oopsware.org/Sprint613/SyoteSpr2106res.htm

Incar lisätty videoihin

 

Kokkolassa kurvailtiin kaksi asfalttisprinttiä

Kokkolassa ajettiin 15-16.6.2013 kaksi sprinttiä, lauantaina kansallinen kisa ja sunnuntaina jatkettiin SM-rallisprint sarjan osakilpailulla. Reittinä oli tuttu Jänismaan teollisuusalueella n. 2,7km kiertelevä pätkä. Sunnuntaina reitti ajettiin toisinpäin.

Mäki-Ikola Motorsport oli päivittänyt Kauhajoen jälkeen autoa voimansiirron osalta mm.vaihdelaatikko oli uusi. Kokkola olikin hyvä testikisa ennen Future sarjan jatkumista Vanajanlinnassa kesäkuun lopulla.

Ensimmäisen kierroksen jälkeen Hannu oli toisena. -Oli liukasta ensimmäinen veto, rata oli vielä aika pölyinen mutta eiköhän pito parane toiselle. Myös laatikko vaatii opettelua, Hannu jutteli tauolla.

Toisella kieroksella Hannu paransi aikaansa vajaan sekunnin ja lopputuloksissa sijoitus oli kolmas, vain 0,05 sekuntia hopeasta. - Pito oli nyt parempi kuin ensimmäisellä mutta näin tänään, Hannu kertoi kisan jälkeen.

Lauantain tulokset : http://www.oopsware.org/Sprint613/KokkoSpr1506res.htm

Incar lisätty videoihin

 

Sunnuntaina oli vuorossa rallisprintin SM-osakilpailu joka ajettiin toisinpäin kuin lauantaina ja hieman pidennettynä.

Ensimmäisen kierroksen jälkeen Hannu löytyi sijalta viisi eikä ollut tyytyväinen ajoonsa. - Ajo tuntuu olevan hukassa, jotain täytyy keksiä toiselle kierrokselle, manasi Hannu tauolla.

Toisen kierroksen aika parani lähes sekunnin ja sijoitus nousi pykälällä mutta kärkeen jäi vielä eroa yli 2,5 sekuntia. - Tämä ja eilinen rata ei sovi meidän autolle, alavääntöä pitäisi saada lisää näihin hitaisiin ysikymppisiin, jutteli Hannu kisan jälkeen.

Sunnuntain tuöokset: http://www.oopsware.org/Sprint613/KokkoSpr1606res.htm

Incar lisätty videoihin

 

Future Cup jatkui Kauhajoella

Future Cupin 3. ja 4. osalkilpailut kurvailtiin Kauhajoella Aronkylän teollisuusalueella 18 - 19.5.2013. Reitti oli nopeaa ja pituutta sillä oli n. 3,2 kilometriä. Molempina päivinä ajettiin samansuuntaisesti, ainoastaan sunnuntaiksi lisättiin hieman paaleja estämään oikomista.

Viikonlopuksi ennusteet lupasivat sadetta, mutta molempina päivinä saatiin ajaa kuivalla asfaltilla auringon paisteesta nauttien.

Lauantain kilpailuun startattiin klo 14.00. Ensimmäisen kierroksen jälkeen Hannu oli neljäntenä, eroa kärkisijaan 2,04 sekuntia. Toisella kierroksella aika paranikin lähes puolitoista sekuntia, joka riitti lopputuloksissa sijalle 4, tasan sekunnin voittajalle Hämeenkyrön Jari Lamminsivulle jääneenä.

- Reitti oli uusi ja melko nopeaa, tyypillistä teollisuusalueella olevaa pyöritystä. Ensimmäisen kierroksen ajo oli vähän turhankin varovaista, toisella kierroksella yritin iskeä, mutta se ei riittänyt tänään neljättä sijaa korkeammalle, vaikka eroa kärkeen jäi vain sekunti. Kärjen vauhti on todella tasaista, katsotaan huomenna uudelleen, kokeilemme pudottaa hieman auton korkeutta, Hannu kommentoi kilpailun jälkeen varikolla.

Lauantain tulokset : http://www.oopsware.org/Sprint513/Kauhu1Spr1805res.htm

Paalien lisäämisestä johtuen radan oletettiin olevan sunnuntaina hitaampi kuin lauantaina. Toisin kuitenkin kävi, ajat paranivat lauantaista pidon parantuessa.

Hannun sunnuntain ensimmäisen kierroksen aika oli lähes kaksi sekuntia parempi kuin lauantain aika. Tämä oikeutti neljänteen sijaan ensimmäisen kierroksen jälkeen yli kaksi sekuntia kärjestä. Toisella kierroksella Hannu sai nipistettyä ajastaan pois 0,36 sekuntia, sijoituksen kokonaiskilpailussa säilyessä neljäntenä 1,93 sekuntia voittajalle Kemin Anssi Rytköselle jääneenä.

- Ensimmäinen kierros tuli hyvin, mutta se ei kuitenkaan riittänyt neljättä sijaa paremmaksi. Toisella kierroksella yritin jättää jarrutuspaikkoja vielä myöhäisemmäksi, mutta yksi pieni ajovirhe vei jonkin verran aikaa, muuten tuli puhtaasti. Jätkät menee nyt niin kovaa, että jotain täytyy keksiä, Hannu pähkäili kilpailun jälkeen.

Nelivetocupin sarjatilanteessa Hannu on 4/10 osakilpailun jälkeen sijalla 7, yhdeksän pistettä sarjajohdosta.

Sunnuntain tulokset : http://www.oopsware.org/Sprint513/Kauhu2Spr1905res.htm

Sarjatilanne 4/10 osakilpailun jälkeen : http://www.futurecup.fi/future-tulokset2013.pdf

 

Huom! TV lähetykset kisoista MTV3 Maxilla Kauhajoki 1 torstaina 30.5.2013 klo 21.00 ja Kauhajoki 2 torstaina 6.6.2013 klo 21.00.

Future Cup käyntiin Keravan ja Nurmijärven osakilpailuilla

Sarjan avauskilpailu ajettiin lauantaina 4.5.2013 Keravalla Myllynummen teollisuusalueella. Reittinä oli n. 1,6 km rata, joka kierrettiin kahteen kertaan. Reitti oli nopeaa teollisuusalueella olevaa pyöritystä. Parhaimmillaan reitillä oli 4 autoa saman aikaisesti, joka tuotti usealle kuljettajalle ongelmia, myös Hannu joutui kärsimään tästä.

Ensimmäisellä kierroksella Hannulla oli läheltä piti tilanne aikaisemmin lähteneen kilpailijan kanssa ja tämä vaikutti ajamiseen. Ensimmäisen kierroksen jälkeen Hannu oli sijalla 7. - Ekan kierroksen ajelin Jukan perässä ja oli siinä törmäyskin lähellä. Parisprintit sopii kyllä hiihtoon, mutta ei tähän kisaan autoilla, ainakaan tällä lailla toteutettuna, manasi Hannu tauolla.

Toinen kierros onnistuikin paremmin vaikka Hannu ajelikin jälleen ekan kierroksen toisen perässä. Hannu nousi kuitenkin kokonaiskilpailussa kolmanneksi vain 0,1 sekuntia sarjakärjelle hävinneenä, kuitaten sarjan toiseksi parhaat pisteet. - Hidastin kohtaamispaikassa reilusti, jotta Jukka pääsi turvallisesti edelle. Siinä sitten ajeltiin peräkkäin ensimmäinen kierros ja toisen kierroksen koitin puristaa täysillä. Harmittaa niukka tappio, pettynyt Hannu kertoi varikolla.

Lauantain tulokset : http://www.oopsware.org/Sprint513/RDTspr0405res.htm

Incar lisätty videoihin

Sunnuntai aamu valkeni sateisena ja koleana Nurmijärvellä. Reittinä oli tuttu Karhunkorven teollisuusalueella kiertelevä n. 2 km reitti. Autoa oli huollettu ja tarkistettu illan ja aamun aikana lauantaisesta kisasta.

Ensimmäisen kierroksen jälkeen Hannu oli sijalla 7 eikä ollut tyytyväinen ajoonsa. - Vesisade pilasi minun 1. kierrokseni, en vain saanut luottoa autoon märällä kelillä. Tuntui että pyörä ei pidä yhtään, kertoi Härmän mies tauolla.

Toiselle kierrokselle keli kuivuikin ja ajat paranivat selvästi, mutta kun yleisen sarjan ajovuoro tuli, tihkusade sotki jälleen loppupään kuljettajien ajoa. Hannu nousi toisella kierroksella sijalle 6 jääden voittajalle Anssi Rytköselle 2,9 sekuntia.

- Vaikka paransin aikaani lähes 3 sekuntia toisella kierroksella en ole tyytyväinen ajooni. Edelleen oli aivan älyttömän liukasta. Toivottavasti Kauhajoella kahden viikon kuluttua saadaan ajaa kuivassa kelissä ja nauttia hienosta kisasta, jutteli Hannu päivän urakan jälkeen.

Sunnuntain tulokset :http://www.oopsware.org/Sprint513/NurmiSpr0505res.htm

Incar lisätty videoihin

Sarjatilanne 2. osakilpailun jälkeen :http://www.futurecup.fi/future-tulokset2013.pdf

Huom! TV lähetykset kisoista MTV3 Maxilla seuraavasti: Kerava 16.5.2013 klo 21.00 ja Nurmijärvi 23.5.2013 klo 21.00
Seuraavat osakilpailut ajetaan Kauhajoella 18-19.5.2013.

Kesäkausi käyntiin Tammisaaresta

Mäki-Ikola Motorsport kävi 28.4.2013 Tammisaaressa Truck Wash rallisprintissä testaamassa talven aikana autoon tehtyjä muutoksia. Autoon on laitettu nopeampi ohjaus, moottoria on päivitetty ja myös alustaan on tehty muutoksia.

Ensimmäinen kierros meni ajotuntumaa hakiessa ja nopempaan ohjaukseen totuttelussa. Reitin loppupäässä jarrut rupesivat temppuilemaan, mutta silti Hannu kellotti ensimmäisen kierroksen toiseksi parhaan ajan, 0,61 sekuntia kärjestä.

Tauon aikana jarrut saatiin kuntoon ja toiselle kierrokselle Hannu lähti parantamaan aikaansa. Aika parani yli kaksi sekuntia, mutta sijoitus pysyi toisena 0,86 sekuntia voittajalle Jari Lamminsivulle jääneenä.

- Pitkä ajotauko näkyi ajamisessa ja jarrutuspaikkojen löytäminen oli vielä hieman hakusessa. Autoon tehdyt muutokset tuntuivat hyviltä ja oikeaan suuntaan ollaan menty. Tämä oli hyvä testikisa tulevia kilpailuja varten, Hannu kommentoi kisan jälkeen.

Seuraavan kerran Hannu starttaa jo viikon päästä Future Cupin avausviikonlopun kilpailuissa Keravalla ja Nurmijärvellä.

Tulokset : http://www.mut-palvelu.fi/2013/rallisprint/sprint_etmkua/tulosyk.pdf

Kauden ensimmäinen voitto Kuortaneelta

9.3.2013 ajettiin Neste Kuortane rallispecial Kuortaneella. Kilpailussa ajettiin yksi ek neljään kertaan hieman muunneltuna. Hannu ja Timo ovat päivittäneet teamin kakkosautoa talven aikana, mm. moottori on uusi, vaihdelaatikko, etuperä ja takaperä on huollettu ja myös koria on fixattu. Auto valmistui kisaa edeltävänä päivänä ja testit jäivät todella vähiin, n. 8 kilometriin.

- Vaikka kaikki jäi viime tippaan, lähdimme Timon kanssa ajamaan edes yhden talvikilpailun, Hannu jutteli.

Kisapäivän aamu valkeni kylmänä, -28 astetta pakkasta, reitti oli todella hienossa kunnossa joka kestikin kisan rasituksen hyvin. Kisassa Hannu ajoi kolme pohja-aikaa ja yhdelle pätkälle toiseksi parhaan ajan.

- Todella hieno kisa ja reittihän on mahtava ajaa. Pitkä ajotauko näkyi aluksi ajamisessa, mutta loppua kohden ajo alkoi sujumaan paremmin, kertoi Hannu kisan jälkeen.

Seuraavaksi Hannu nähdään Future Cupin avauskilpailussa Keravalla 4.5.2013 jolloin sarja polkaistaan käyntiin.

Incar lisätty videoihin.

Tulokset : http://www.oopsware.org/Sprint313/zzKuortYleTulokset.pdf


Kilpailukausi 2012

Kilpailukausi 2011

 

 

 


VAUHDISSA MYÖS MUKANA :

 • POP Pohjanmaa
  Velj. Ala-Talkkari
  Terho Luoma Oy
  Kumho-renkaat
  Suomen Maa-Autot Oy
  Franginkari Oy
  Track Murskaus Kangas Oy
  Turkistarha
  Kari Hakomäki
 • Ylihärmän Säästöpankki
  Seinäjoen Rengaskeskus
  Linja-autoliikenne Lehtonen Oy
  Kuljetusliike M. E Iivari
  Lapuan Autohuolto
  Puutavaraliike ja
  Rakennuspalvelu
  Marko Jussila
  Seinäjoen KTK Oy