BG PXT automaattivaihteiston öljynvaihtolaite

Automaattivaihteistoissa on paljon likaantumisesta aiheutuvia ongelmia. Automaattivaihteistoon kertyy likaa ja ja ominaisuutensa menettänyttä vaihteistoöljyä, jota ei saada kokonaan poistettua ilman puhdistusainetta ja vaihtolaitetta. Puhdistuksen lopputuote pitää saada tehokkaasti poistettua ja siihen tarvitaan automaattiöljynvaihtolaite. BG PXT Performance Exchange automaattivaihteistolle poistaa tehokkaasti likaantuneen vanhan automaattivaihteiston öljyn.

BG PXT tekee vaihteistoöljyn vaihtoprosessin nopeasti ja tehokkaasti ilman kalliita seisokkeja. Sen huolellisesti suunnitellut ominaisuudet erottavat sen kilpailijoistaan. Öljynvaihto puhdistuksen kanssa kestää vain noin 15 minuuttia. BG PXT:ssä on monikielinen värikosketusnäyttö, jonka avulla käyttäjät voivat valita gallonat tai litrat. Laite opastaa käyttäjän läpi kunkin vaiheen automaattivaihteistoöljyn vaihtotyössä ja laskee työhön menevän ajan. Säädettävällä annosteluohjauksella käyttäjä voi muokata kunkin auton mallikohtaisia vaatimuksia.

Erityisominaisuuksien ansiosta huoltoaika voi olla niinkin lyhyt, kuin kaksi minuuttia. Öljynvaihdon boostertoiminto ja erillisten uusien ja käytettyjen nesteiden säiliöt nopeuttavat öljynvaihtoprosessia. Laitteen kalibroitu vaaka mittaa vaihteistoöljyä oikean määrän ja tietokone antaa varoituksen, kun käytetyn nesteen säiliö on täyttymässä.

BG PXT on täysin automaattinen ja turvallinen. Laite yksinkertaisesti siirtää uuden öljyn vaihteistoon, samalla kun vanha käytetty öljy on turvallisesti otettu talteen laitteen sisään.