Huolto-ja korjaamopalvelut

 • Bosch FSA-740

  Innovatiiviseen tunnistintestaukseen perustuva yleiskäyttöinen ajoneuvojärjestelmäanalysaattori.

  Komponenttitestaus: Vian täsmällinen paikantaminen käyttäen Boschin kehittämää uutta FSA-komponenttitestausta. Mittaustekniikka ja näyttö säädetään varta vasten kullekin komponentille, joka testataan sen jälkeen paikalleen asennettuna. Näin useissa tapauksissa vältytään aikaa vievältä ja kalliilta rakenneosien vaihtamiselta.

  Signaaligeneraattori: Vain Boschin FSA-laitteissa käytettävä uutuus. Ratkaisu mahdollistaa tunnistimien, tulojohtojen ja pistokkeiden testaamisen paikalleen asennettuina.
 • Texa Navigator

  TEXA NAVIGATOR valitsee ajoneuvon kanssa käytettävän yhteysprotokollan automaattisesti. Tämä mahdollistaa sen, että käyttäjälle ohjelma on yhdenmukainen auton tai järjestelmän valmistajasta riippumatta. Texa Navigator testerillä mm. seuraavat:

  - Vikakoodien lukeminen ja poistaminen
  - Järjestelmän arvojen ja tilojen lukeminen
  - Toimilaitteiden aktivoinnit ja sopeutukset
  - Ohjainlaitteiden asetukset ja mukautukset
  - Huoltovalon nollaus
 • BG-PXT-vaihteiston öljynvaihto- ja huoltolaite

  Automaattivaihteistoon kertyy likaa ja ja ominaisuutensa menettänyttä vaihteistoöljyä, jota ei saada kokonaan poistettua ilman puhdistusainetta ja vaihtolaitetta.
  BG PXT Performance Exchange poistaa nopeasti ja tehokkaasti likaantuneen vanhan automaattivaihteiston öljyn. Lisätietoja kuvaa klikkaamalla ja tästä klikkaamalla
 • Määräaikaishuollot

  Määräaikaishuolto on auton huolto-ohjelmassa noin 3-vuoden tai 60 tkm:n välein auton merkistä ja mallista riippuen. Määräaikaishuolto sisältää aina moottoriöljyn, öljynsuodattimen ja raitisilmansuodattimen vaihdon. Lisäksi autonvalmistajan määrittelemät muut tarkastukset ja huoltotoimenpiteet. Määräaikaishuoltoon sisältyy normaalisti vuosihuoltoa enemmän vaihdettavia osia kuten erilaiset suodattimet ja sytytystulpat.

  Olipa autosi sitten bensa tai diesel, meillä huolto onnistuu aina yhtä helposti.
 • Pakokaasujen päästömittaukset bensiini ja dieselmoottorit

 • Webasto- myynti, -huolto ja asennukset

  Nouse mukavan lämpimään autoon ja nauti Webasto-lämmittimen tarjoamista eduista. Aloitat ajon hyväntuulisena ja turvallisesti, kun varustat autosi sopivalla Webaston lisälämmittimellä.
  Myös ympäristö ja autosi moottori kiittävät sinua!
  Webaston lisälämmittimestä on iloa pitkäksi aikaa ja se toimii luotettavasti hankalimmissakin olosuhteissa.

  Myymme, huollamme ja asennamme alkuperäiset Webastot.
 • Katsastuspalvelu.

  Tarkastamme autosi katsastuskelpoisuuden huollon yhteydessä tai erikseen. Halutessasi käymme myös katsastamassa autosi puolestasi.
Huom! Sijaisauto käyttöön (Toyota Aygo) huoltotöiden ajaksi.